Условия и правила

Условия за използване на интернет сайта и Политика за защита на личните данни

  1. ПРЕДМЕТ НА ДОКУМЕНТА

  2. Посещавайки интернет страниците на www.Programiram.com /Наричан за краткост Сайта/, или чрез заплащане на платени услуги, ние приемаме, че сте съгласни с нашите правила и условия за ползването му. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този Сайт и предоставените в него услуги и продукти. Създадохме тези правила и ръководни принципи единствено с цел да Ви защитаваме и да Ви осигурим безопасни, приятни и полезни минути, посещавайки Сайта.

    • Вие като Потребител можете да използвате www.Programiram.com единствено със законни цели и намерения. Използването на страницата в нарушение на българското или международно законодателство, е забранено.
    • Публикуваните тук Общи условия са приложими и валидни само за потребители на услугите на www.Programiram.com, достъпни чрез Cайта, социални мрежи и други платформи. Не се прилага по отношение на други уебсайтове, социални мрежи, платформи или компании, които Programiram.com не контролира, но към които препращат или са свързани, директно или индиректно, предоставяните чрез уебсайта услуги. Използването на уебсайта, на неговите услуги и ресурси изисква съгласие за приемането на настоящата Политика.

  3. НАШИТЕ ДАННИ

  4. Име на търговеца: „Матев-строй“ ЕООД

    Фронт офис: Ул. „Шипченска епопея“ 31, офис 36, Гр.Казанлък , България 6100

    Бек офис: Ул. „Шипченска епопея“ 31, офис 22, Гр.Казанлък , България 6100

    Седалище: Ж.к. „Изток“ 23, ап. 85, Гр.Казанлък, България 6100

    Идентификационен номер по ДДС: BG123737267

    Публикувани сме в Търговския регистър:

    Телефон: 0700 15 123, 0897 948 215 

    И-мейл адрес:

     Данните за нашата банкова сметка са:UniCredit Bulbank

    BG13UNCR70001520018451

  5. ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

  6. Като посетител или потребител на сайта, Вие имате право да разглеждате уеб страниците на своя компютър, както и да отпечатвате извадки от тези страници само за ваша лична некомерсиална употреба, а не за разпространяване, освен ако нямате писменото съгласие на Programiram.com за това. Сайтът e със защитени авторски права. Всички авторски и сродни на авторското право права, дори и тези, които не са изрично упоменати тук, са запазени. Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание в каквато и да е форма без предварителното писмено съгласие на Programiram.com, освен в случаите, когато това не противоречи на изложените тук условия. Разрешава се огласяването на съобщенията за пресата и на други документи, класифицирани като публични, в средствата за масова информация, ако цитирате източника.

    При констатиране на нарушение на авторските права, Programiram.com има право да санкционира потребителите, нарушили правата, като може да деактивира потребителски профил, да не допуска ползването на сайта, и да предприеме всички мерки, позволени от закона.

    Всеки потребител има достъп до съдържанието на Сайта чрез потребителски профил. Потребителският профил се създава при регистриране в сайта. Потребителският профил се ползва от потребителя за достъпване на учебното съдържание в сайта. Един потребителски профил може да се ползва само от един клиент. При засичане, че два потребителя ползват един профил за достъп до съдържанието, имаме право да затворим потребителския профил на клиента.

  7. ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ

  8. Programiram.com се стреми да публикува полезна, сигурна, коректна и актуална информация за своите потребители, но е възможно някои от уеб страниците да съдържат технически грешки. Programiram.com не може да гарантира непрекъснатостта на достъпа до всички страници и си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време.  Programiram.com си запазва правото да променя правилата и условията за ползване на Сайта без предварително известяване. Направените промени влизат в сила в момента на публикуването им в Сайта. 

    За повече информация за наличните продукти можете да се свържете с нас на посочените координати за контакти.

  9. ОГРАНИЧЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

  10. В случай, че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от ваша страна, доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка на оборудване или информация, Вие поемате цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.

  11. ПРЕПРАТКИ КЪМ ДРУГИ УЕБ САЙТОВЕ, СОБСТВЕНОСТ НА ТРЕТИ ЛИЦА

  12. Уеб страниците на Сайта могат да съдържат банери, текстови линкове или препратки към външни уеб страници, за които отговарят други лица. Линковете към подобни интернет страници представляват само препоръка и потенциален източник на допълнителна информация. Programiram.com не носи никаква отговорност за съдържанието на тези уеб страници, както и за истинността и точността на информацията, публикувана в тях. 

  13. ПРЕПРАТКИ КЪМ ТОЗИ САЙТ

  14. Свободно е включването на линкове към сайта, както и към всички вътрешни страници и бихме се радвали ако ни уведомите за това.

    Препратките не трябва да:

    - Посочват неявно, че Programiram.com налага или препоръчва съответния сайт или продуктите му;

    - Дават невярна информация за продуктите или услугите на Programiram.com

    - Съдържат информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи

    За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата mail и телефони.

  15. ОПИСАНИЕ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ И/ИЛИ УСЛУГИ (ПРЕДЛАГАН АСОРТИМЕНТ, СЪДЪРЖАНИЕ, КОЛИЧЕСТВО И ДРУГИ)

  16. Основните характеристики на стоките/продуктите са описани подробно на страницата за представяне на всеки продукт.

  17. Цени на стоките и/или услугите, дължими данъци и такси, са посочени на страницата на съответния продукт/услуга.

  18. Валутата, в която са калкулирани цените, са в евро. Цената на стоките е изписана на страниците за представяне на съответния продукт.

  19. Условия и начини за доставка на стоки/предоставяне на услуги и цена на доставката:

  20. Доставката се извършва по електронен път. Не начисляваме допълнителна такса за доставка.

  21. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

  22. Промяна на цени на стоки

  23. Ние, от Programiram.com, имаме правото да променяме цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължим предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, имаме правото да откажем изпълнението на договора, и не дължим обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстановим сумите, платени от потребителя, ако има такива.

  24. Отказ от стоката

  25. Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните и заплатени продукти/услуги в 30-дневен срок, без допълнителни условия към купувача. За отказ е необходимо само да се свържете с Programiram.com на посочения имейл, и да заявите своя отказ.

  26. УСЛОВИЯ ЗА ЗАМЯНА НА ПОРЪЧАНА СТОКА/УСЛУГА:

  27. При невъзможност от наша страна да Ви предоставим поръчана от Вас стока или услуга, може да Ви предложим алтернативна такава;

    При несъгласие ще Ви възстановим стойността на непредоставената стока/услуга.

    За всички въпроси, неупоменати в настоящия документ, се прилага действащото законодателство в Република България.

    За въпроси и коментари относно сайта и работата с него, моля изпращайте своите писма на e-mail: . С използването на Сайта считаме, че приемате и сте запознати с правилата за ползването му.

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

1. ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

В някои от разделите на Сайта Programiram.com е необходимо да посочите Ваши лични данни – имена, ЕГН, адреси, телефон, e-mail или други. Programiram.com Ви гарантира, че тази информация се използва единствено и само за целите, за които се събира. Достъп до предоставената от Вас лична информация може да получи само оторизиран държавен орган, само при определени от закона случаи и при изрично искане за това. Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

„Матев-строй“ ЕООД е регистриран като администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни под номер 180811.

Бисквитки (cookies) и други сходни данни

Programiram.com, както и повечето сайтове, автоматично събира информация за апаратните и програмните средства на Вашия компютър. Това са т.нар. cookies. Те представляват малък файл от букви и цифри, който инсталираме на вашия компютър, ако сте съгласни. Тези cookies ни позволяват да ви отличим от останалите потребители на уебсайта, за да ви осигурим по-добър опит когато разглеждате уебсайта или използвате услугите му, а също и да подобрим уебсайта. Използването на cookies е общоприета и утвърдена практика в интернет. За идентификация на трафика, който идва към сървърите от рекламни и други сайтове за оценка ефективността на рекламата в тях и за да се осигури по-дружелюбен интерфейс на сайта, използваме cookies. Използването на cookies е общоприета и утвърдена практика в интернет. Във всички случаи ако това обстоятелство ви притеснява можете да забраните на браузъра си да обработва cookies. В някои случаи блокирането на cookies в браузъра може да доведе до проблеми при използването на уебсайта.

Ние използваме следния тип cookies:

Сесийни (Cession cookies) – позволяват на уебсайта да свързва действията на потребителя по време на сесията на браузъра. Те могат да се използват за различни цели, като например да се запаметят потребителски предпочитания по време на сърфиране в сайта. Те биха могли да се използват и за сигурност, когато потребителят има достъп до интернет банкиране или за улесняване на използването на уеб-базирана поща. Cession cookies изтичат след сесията на браузъра и не се съхраняват в по-дългосрочен план.

Постоянни (Persistent cookies) - се съхраняват на устройството на потребители между сесиите на браузъра, които позволяват предпочитанията или действията на потребителя в целия сайт (а в някои случаи в различни сайтове) да бъдат запометени. Постоянните бисквитки могат да се използват за различни цели, включително за предпочитания и избор на потребителите при използване на уебсайт или за насочване на реклама.

На първа и трета страни (First & Third Party cookies) - бисквитки на първата страна са тези, които са поставени на уебсайта, който е избран за посещение от потребителя. Част от съдържанието в уебсайта може да бъде от доставчик – трето лице (напр. видеоклип или реклама). Тези трети лица също могат да задават бисквитки чрез уебсайта. Това са „бисквитки от трети лица“. Доставчиците, трети лица са отговорни за спазването на приложимото законодателство и на собствената си политика за cookies.

Използваме бисквитки, за следните цели:

-за разпознаване на потребителя не по лични данни, а по данни за компютъра, за използвания браузър, за потребителски предпочитания и настройки;

-за персонализиране на съдържанието и услугите на уебсайта;

-за статистическите цели на сайта, за да да подобрим уебсайта и услугите;

Във всеки случай, ако желаете може да забраните на вашия браузър да обработва cookies. Ако изберете да откажете cookies, моля, имайте предвид, че може да не бъдете в състояние да се възползвате от всички интерактивни възможности на уебсайта, и няма да можете да изтеглите определено съдържание и / или да правите някои транзакции на сайта.

Programiram.com поддържа интернет страници с безплатно съдържание на тема софтуерни обучения. В допълнение към безплатното съдържание, се провеждат платени онлайн обучения и в тази връзка има регистрация на обучаващите се за курсовете.

Цели

Личните данни, които събираме, са необходими за маркетингови и рекламни цели, за уреждане на финансовите ни взаимоотношения, за да имаме контакт с вас като наш регистриран потребител, за да получаваме от вас обратна връзка за качеството на уебсайта и услугите, предложения за подобряването и разширяването на услугите, съдържанието и ресурсите на Сайта, да ви информираме за промени и новости и за да ви осигуряваме своевременна техническа и друга помощ, при необходимост.

Предоставените от вас лични данни използваме:

  • За нормалното функциониране на специализирания софтуер;
  • За уреждане на финансовите взаимоотношения и обезпечаване на изпълнението на договора за предоставяне на съответната услуга;
  • Осигуряване на сигурно и надеждно използване на Сайта чрез верификация на правата ви за достъп до заявените от вас услуги и ресурси;
  • Да подобряваме постоянно качеството на нашите услуги и съдържание чрез получаването на попълнени и изпратени от вас анкети, проучвания, предложения, съвети и идеи за разширяване на съществуващите и въвеждане на нови услуги чрез нашия Сайт;
  • Да ви изпращаме новини, електронни бюлетини, промоции, оферти, интересна и полезна информация и други новости;
  • Да ви осигурим специализирана информация за пълноценното използване и достъп до игри, услуги и други ресурси на нашия Сайт, с инструкции, указания и друго полезно съдържание чрез получените данни за вашите предпочитания;
  • Да ви поканим да участвате в анкети и проучвания на потребителското мнение за качеството и удовлетворението от съдържанието и други ресурси в нашия Сайт.

Не събираме лични данни, които:

-разкриват расов или етнически произход;

-разкриват политически, религиозни или философски убеждения

-разкриват членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;

-се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном;

-се предоставят от непълнолетни потребители без съгласието на родителите или законните им представители.

При събирането и обработването на личните данни на Ползвателите, се осигурява достатъчна степен на защита съобразно развитието на информационните технологии срещу случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване. Ползвателите се задължават да полагат дължимата грижа за съхраняване и защита на личните данни при предоставянето им. Ползвателите се задължават да поддържат актуални личните данни, които предоставят.

Съгласие за получаване на търговски и други съобщения

Съществена част от нашите услуги включва възможността да ви предоставяме информация. С приемането на настоящата Политика, вие изрично се съгласявате да получавате съобщения от нас чрез електронна поща, факс, телефон, обикновена поща, или друг метод за доставка. Като потребител на уебсайта, вие се съгласявате да получавате информация и съобщения, които по наша преценка са полезни, информативни или необходими във връзка с услугите, които предоставяме чрез уебсайта, включително но не само информация за продукти или услуги, актуализации, нови функции или услуги, рекламни кампании, промоции, събития или информация, която вярваме, че може да бъде полезна или интересна за вас.

Чрез създаване на потребителски профил в този уебсайт, вие декларирате своето информирано, неотменно и изрично съгласие, че при никакви обстоятелства наши рекламни съобщения, кампании както и всички и всякакви други съобщения, изпратени до вашия регистриран мейл, няма да се считат за "непоискани търговски съобщения" по смисъла на чл.6 от Закона за електронната търговия.

За всички въпроси, неупоменати в настоящия документ, се прилага действащото законодателство в Република България.

За въпроси и коментари относно сайта и работата с него, моля изпращайте своите писма на e-mail: . С използването на Сайта считаме, че приемате и сте запознати с правилата за ползването му.

Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научи повече Разбрах!
Вашият абонамент е изтекъл и скоро няма да имате достъп до курсовете. Може да подновите абонамента си ТУК

Сигурен ли си че искаш да напуснеш страницата

OK

Цена
Не знам как се работи със системата
OK
Период 1/2
Цена 1/2
Продължи плащането
Отказ
Нова Оферта
Play
Продължи плащането
Отказ

След секунда ще видиш прозорец, който те пита дали искаш да получаваш ИЗВЕСТИЯ. Натисни: Разрешаване или allow. Така сайтът ще те уведомява за всички новости, които се случват със системата, докато я използваш. Благодарим ти!

Уведомление

Разбрах
Играй сега!

Вашите съобщения