За нас

NET Sales

Кои сме ние?


Ние сме предприемачи
Ние сме български предприемачи. Имаме опит в разработването на успешни онлайн бизнеси в сферата на е-обучението и уеб-присъствието. Нашата компания Нетселс.БГ е отделно звено от бизнеса ни, което специализира в откриването на неразвити онлайн пазарни ниши с висок потенциал за успех. Работим по създаването на висококачествени софтуерни проекти, които ще променят начина, по който хората се обучават и взаимодействат помежду си онлайн.

Каква е нашата мисия?


Да променим гледната точка
Нашата мисия е да създаваме висококачествени софтуерни продукти и услуги, които ще подобрят начина, по който хората се обучават. Стараем се да сме сред първите обучителни организации, които внедряват необикновени адаптивни обучителни инструменти и изкуствен интелект в своите eLearning платформи. Нашата мисия е да помогнем на хората да се обучават по метода обучение-чрез-правене, който е сред най-успешните в световен аспект. По този начин се надяваме да предоставим на бизнеса обучени и квалифицирани кадри от професията на софтуерни разработчици, и по този начин да спомогнем за намаляването на огромния недостиг на такива специалисти у нас.

Как го правим?


Чрез актуално и адаптивно обучение, съобразено с нуждите и възможностите на всеки обучаем, и на пазара на труда.
Не ни беше лесно да разработим нашата интерактивна и адаптивна система, която да може да поддържа различни курсове и технологии: от обучения по програмиране за деца (визуално програмиране), до HTML и CSS, Java и С#, и други технологии. Към момента в системата ни са вградени и функционират форма на изкуствен интелект, която доразвиваме и правим все по-адаптивна и гъвкава така, че да бъде още по-чувствителна и да отразява в реално време нагласите, възможностите и дори емоционалния статус на обучаващите се. Ние знаем, че не е лесно за по-възрастните да се захванат с обучение по програмиране, и да съчетават семейните задължения, работата си и обучителни курсове в извънработно време. Затова предлагаме пълна подкрепа и съдействие от момента на стартиране, до намирането на желаната работа, а и след това. В системата действат иновативни средства за мотивация за успех, които още повече улесняват работата на курсистите.

Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научи повече Разбрах!
Вашият абонамент е изтекъл и скоро няма да имате достъп до курсовете. Може да подновите абонамента си ТУК

Сигурен ли си че искаш да напуснеш страницата

OK
Цена
Не знам как се работи със системата
OK
Период 1/2
Цена 1/2
Продължи плащането
Отказ
Нова Оферта
Play
Продължи плащането
Отказ

След секунда ще видиш прозорец, който те пита дали искаш да получаваш ИЗВЕСТИЯ. Натисни: Разрешаване или allow. Така сайтът ще те уведомява за всички новости, които се случват със системата, докато я използваш. Благодарим ти!

Уведомление

Разбрах
Играй сега!

Вашите съобщения