Всички курсове
Визуално програмиране за деца
Конзолни курсове
Създай сайт (Front-end курсове)
Програмиране за напреднали

Курсове по програмиране за ученици

За начинаещи

Програмиране за деца: Първи стъпки!

Привет! В това най-първоначално ниво на играта Програмиране за деца, ще се научиш да работиш с блокчета за визуално програмиране. Те са изключително приятни за ползване, като в същото време ти помагат да научиш много за основите на програмирането.

Програмиране за деца: Цикли

С циклите си спестяваш писането на дълъг код! Освен това, те са приятни за изучаване и използване. Героите събират допълнителни съкровища!

Програмиране за деца: Условие if

А ако зад вратата ме дебне опасност? С Условните конструкции if-elsif-else децата ще контролират хода на играта по-успешно.

Програмиране за деца: Индекси

Да имаш много лодки или стълби не винаги е лесно. Разберете какво се прави, когато трябва да работите с много неща от един вид!

Програмиране за деца: Функции

Любим курс! Написваш кода веднъж, и можеш да го използваш многократно. Работа за професионалисти!

Програмиране за деца: Преговорен курс

В този преговорен курс ще трябва да се справиш с цели 48 предизвикателства! Не са малко, но ти вече знаеш всичко, което ти е необходимо, за да ги преминеш! А и ние ще ти помагаме!

Виж повече

Програмиране за деца, игра 2 - Първи стъпки!

Ако в Първата ни игра от проекта Програмиране за деца си използвал блокчета, то във втората игра ще наблегнем на писането на програмистки код

Програмиране за деца, игра 2 - Условни конструкции

В този курс ще затвърдим наученото до тук и ще надградим знанията си с помощта на условните конструкции. За да разбереш по-добре курса, и да ти е по-лесно, е добра идея първо да преминеш през: Игра 1: Курс Условни конструкции за напълно начинаещи

Програмиране за деца, игра 2 - Цикли

В това ниво на играта ще надградиш своите познания за циклите. Препоръчваме ти: Игра 1: Основи на програмирането: Циклиако до момента не си работил с тези видове структури. 

Програмиране за деца, игра 2 - Индекси

В това ниво на играта, посветено на Масивите в програмирането, ще се научите как лесно и бързо да събирате всичко ценно. Ще обхождате масиви. Ще се забавлявате! Предварително можете да преминете Игра 1: Масиви за напълно начинаещи

Програмиране за деца, игра 2 - Функции

В курса, посветен на Функциите в програмирането, ще затвърдиш наученото до момента. Ще се научиш как да съкращаваш дългите кодове. Ако си преминал през Игра 1: Функции в програмирането за напълно начинаещи, ще ти е доста по-лесно.

За средно напреднали

HTML и CSS: Въведение

Ще се потопим в магията на HTML и CSS. Какво е HTML, CSS, таг, атрибут, селектор ... и още термини ще научим в този курс.

Учебен сайт, част I

Хей, започваме да правим реален сайт! Страхотно, нали?

Учебен сайт, част II

Продължаваме напред с изработката на реален уеб сайт. Предизвикателството продължава!

Учебен сайт, част III

Ще изградим изцяло нашия сайт. Усилията ни ще бъдат възнаградени.

CSS трикове

В курса ще комбинираме по невероятен начин HTML и CSS.

Основи на SQL

В този курс ще се запознаем с основните понятия в SQL

Виж повече

Курс PHP EXPRESS

В курса ще се запознаем с основни понятия от програмния език PHP

JavaScript за деца: Въведение

В курса ще надградим основите на програмирането. Ще се запознаем с програмния език JS!

JavaScript за деца: Условни конструкции

В курса ще се запознаем с условните конструкции в дълбочина, ще разгледаме и основни оператори.

JavaScript за деца: Цикли

Циклите са страхотни помощници на програмиста. А в комбинация с условните конструкции правят чудеса!

JavaScript за деца: Масиви

С този курс ще навлезем още по-дълбоко в дебрите на програмния език JS. Ще разгледаме по-отблизо какво представляват масивите.

JavaScript за деца: Функции

Последният курс, който ще преодолееш преди да получиш страхотен сертификат!

За напреднали

Java: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език Java. Той е мощен език за програмиране. Ще ви даде отлични познания и ще ви помогне да подобрите своето логическо и аналитично мислене.

Java: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в Java. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките за Визуално програмиране за деца  и Kid-Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Java: Масиви

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на масиви в програмирането. Масивите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да боравите с много на брой обекти от един и същ вид. Те са лесни и приятни за изучаване. Ако вече сте преминали през другите ни два курса от пътеката Визуално програмиране за деца и пътеката Kid-Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно! Ако искате да прочете още малко информация за масивите, преди да започнете курса погледнете тук

Java: цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли в програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни 2 пътеки: Визуално програмиране за деца и Kid-Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Python: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език Python. Той е удобен, и същевременно гъвкав и мощен език за програмиране. Python е перфектната стартова точка за всеки програмист!

Python: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в Python. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Виж повече

Python: Списъци

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на масиви в програмирането. Масивите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да боравите с много на брой обекти от един и същ вид. Те са лесни и приятни за изучаване. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни пътеки Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Python: Цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли в програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Ruby: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език Ruby. Той е удобен, и същевременно гъвкав и мощен език за програмиране. Ruby е перфектната стартова точка за всеки програмист!

Ruby: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в Ruby. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder, от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Ruby: Цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни 2 пътеки Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

C#: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в C#. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

C#: Масиви

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на масиви в програмирането. Масивите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да боравите с много на брой обекти от един и същ вид. Те са лесни и приятни за изучаване. Ако вече сте преминали през другите ни 2 курса от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

C#: цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни 2 пътеки: Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

С#: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език C# (Произнася се си шарп). Той е мощен език за програмиране. Ще ви даде отлични познания и ще ви помогне да подобрите своето логическо и аналитично мислене.

C++: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в C++. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките за Визуално програмиране за деца и Kid-Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

С++: Цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни 2 пътеки Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

C++: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език C++ (Си плюс плюс). Той е мощен език за програмиране. Ще ви даде отлични познания и ще ви помогне да подобрите своето логическо и аналитично мислене.

Калкулатор

Това е първият курс от страхотната ни поредица за разработване на проекти от реалната среда. В курса ще разработим истински калкулатор. Страхотно, нали?

Slider

Слайдерите за картинки са чудесни, нали? В края на курса и ти ще можеш да създаваш твой слайдер, с картинки по твой избор.

Menu-select

В тази серия от упражнения ще направим малък проект, който представлява меню за избиране.

JS, HTML и CSS - част I

В курса ще комбинираме три програмни езика и ще направим страхотен акордеон за уеб сайт.

JS, HTML и CSS - част II

Ще направим функционалността на табовете с JavaScript.

JS, HTML и CSS - част III

когато пишем javascript функциалността на нашия слайдер

Поздравления за постигнатото до момента! Нека да създадем още една секция от сайта. Тя ще се състои от банер с бутон за купуване на билет, модален прозорец с форма за генериране на билет и бутон за принтиране на билета

Програмиране за деца, игра 2 - Първи стъпки!

Ако в Първата ни игра от проекта Програмиране за деца си използвал блокчета, то във втората игра ще наблегнем на писането на програмистки код

Програмиране за деца, игра 2 - Условни конструкции

В този курс ще затвърдим наученото до тук и ще надградим знанията си с помощта на условните конструкции. За да разбереш по-добре курса, и да ти е по-лесно, е добра идея първо да преминеш през: Игра 1: Курс Условни конструкции за напълно начинаещи

Програмиране за деца, игра 2 - Цикли

В това ниво на играта ще надградиш своите познания за циклите. Препоръчваме ти: Игра 1: Основи на програмирането: Циклиако до момента не си работил с тези видове структури. 

Програмиране за деца, игра 2 - Индекси

В това ниво на играта, посветено на Масивите в програмирането, ще се научите как лесно и бързо да събирате всичко ценно. Ще обхождате масиви. Ще се забавлявате! Предварително можете да преминете Игра 1: Масиви за напълно начинаещи

Програмиране за деца, игра 2 - Функции

В курса, посветен на Функциите в програмирането, ще затвърдиш наученото до момента. Ще се научиш как да съкращаваш дългите кодове. Ако си преминал през Игра 1: Функции в програмирането за напълно начинаещи, ще ти е доста по-лесно.

Програмиране за деца: Първи стъпки!

Привет! В това най-първоначално ниво на играта Програмиране за деца, ще се научиш да работиш с блокчета за визуално програмиране. Те са изключително приятни за ползване, като в същото време ти помагат да научиш много за основите на програмирането.

Програмиране за деца: Цикли

С циклите си спестяваш писането на дълъг код! Освен това, те са приятни за изучаване и използване. Героите събират допълнителни съкровища!

Програмиране за деца: Условие if

А ако зад вратата ме дебне опасност? С Условните конструкции if-elsif-else децата ще контролират хода на играта по-успешно.

Програмиране за деца: Индекси

Да имаш много лодки или стълби не винаги е лесно. Разберете какво се прави, когато трябва да работите с много неща от един вид!

Програмиране за деца: Функции

Любим курс! Написваш кода веднъж, и можеш да го използваш многократно. Работа за професионалисти!

Програмиране за деца: Преговорен курс

В този преговорен курс ще трябва да се справиш с цели 48 предизвикателства! Не са малко, но ти вече знаеш всичко, което ти е необходимо, за да ги преминеш! А и ние ще ти помагаме!

JavaScript за деца: Въведение

В курса ще надградим основите на програмирането. Ще се запознаем с програмния език JS!

JavaScript за деца: Условни конструкции

В курса ще се запознаем с условните конструкции в дълбочина, ще разгледаме и основни оператори.

JavaScript за деца: Цикли

Циклите са страхотни помощници на програмиста. А в комбинация с условните конструкции правят чудеса!

JavaScript за деца: Масиви

С този курс ще навлезем още по-дълбоко в дебрите на програмния език JS. Ще разгледаме по-отблизо какво представляват масивите.

JavaScript за деца: Функции

Последният курс, който ще преодолееш преди да получиш страхотен сертификат!

HTML и CSS: Въведение

Ще се потопим в магията на HTML и CSS. Какво е HTML, CSS, таг, атрибут, селектор ... и още термини ще научим в този курс.

Учебен сайт, част I

Хей, започваме да правим реален сайт! Страхотно, нали?

Учебен сайт, част II

Продължаваме напред с изработката на реален уеб сайт. Предизвикателството продължава!

Учебен сайт, част III

Ще изградим изцяло нашия сайт. Усилията ни ще бъдат възнаградени.

CSS трикове

В курса ще комбинираме по невероятен начин HTML и CSS.

Основи на SQL

В този курс ще се запознаем с основните понятия в SQL

Курс PHP EXPRESS

В курса ще се запознаем с основни понятия от програмния език PHP

Java: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език Java. Той е мощен език за програмиране. Ще ви даде отлични познания и ще ви помогне да подобрите своето логическо и аналитично мислене.

Java: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в Java. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките за Визуално програмиране за деца  и Kid-Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Java: Масиви

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на масиви в програмирането. Масивите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да боравите с много на брой обекти от един и същ вид. Те са лесни и приятни за изучаване. Ако вече сте преминали през другите ни два курса от пътеката Визуално програмиране за деца и пътеката Kid-Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно! Ако искате да прочете още малко информация за масивите, преди да започнете курса погледнете тук

Java: цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли в програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни 2 пътеки: Визуално програмиране за деца и Kid-Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Python: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език Python. Той е удобен, и същевременно гъвкав и мощен език за програмиране. Python е перфектната стартова точка за всеки програмист!

Python: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в Python. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Python: Списъци

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на масиви в програмирането. Масивите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да боравите с много на брой обекти от един и същ вид. Те са лесни и приятни за изучаване. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни пътеки Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Python: Цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли в програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Ruby: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език Ruby. Той е удобен, и същевременно гъвкав и мощен език за програмиране. Ruby е перфектната стартова точка за всеки програмист!

Ruby: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в Ruby. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder, от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

Ruby: Цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни 2 пътеки Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

C#: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в C#. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

C#: Масиви

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на масиви в програмирането. Масивите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да боравите с много на брой обекти от един и същ вид. Те са лесни и приятни за изучаване. Ако вече сте преминали през другите ни 2 курса от пътеките Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

C#: цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни 2 пътеки: Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

С#: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език C# (Произнася се си шарп). Той е мощен език за програмиране. Ще ви даде отлични познания и ще ви помогне да подобрите своето логическо и аналитично мислене.

C++: Условни конструкции

В този курс ще разгледаме условните конструкции в C++. Те са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да определяте точните условия, при които да се изпълнява вашият код. Доста удобно, нали? Този контрол върху кода ще постигнем с условните конструкции if и else и логическите оператори, с които ще си гарантираме сигурност, вероятност или гаранция за успех. Ако вече сте преминали през курсовете от пътеките за Визуално програмиране за деца и Kid-Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

С++: Цикли

В този курс ще разгледаме основните понятия, свързани с използването на цикли програмирането. Циклите са страхотен инструмент, който ще ви даде възможност да създавате кратък код, с който да се извършват много повтарящи се задачи. Ако вече сте преминали през курсовете от другите ни 2 пътеки Визуално програмиране за деца и Kid - Coder от нашата система, ще ви е дори още по-лесно!

C++: Въведение

В курса ще се запознаете с базови понятия на програмния език C++ (Си плюс плюс). Той е мощен език за програмиране. Ще ви даде отлични познания и ще ви помогне да подобрите своето логическо и аналитично мислене.

Калкулатор

Това е първият курс от страхотната ни поредица за разработване на проекти от реалната среда. В курса ще разработим истински калкулатор. Страхотно, нали?

Slider

Слайдерите за картинки са чудесни, нали? В края на курса и ти ще можеш да създаваш твой слайдер, с картинки по твой избор.

Menu-select

В тази серия от упражнения ще направим малък проект, който представлява меню за избиране.

JS, HTML и CSS - част I

В курса ще комбинираме три програмни езика и ще направим страхотен акордеон за уеб сайт.

JS, HTML и CSS - част II

Ще направим функционалността на табовете с JavaScript.

JS, HTML и CSS - част III

когато пишем javascript функциалността на нашия слайдер

Поздравления за постигнатото до момента! Нека да създадем още една секция от сайта. Тя ще се състои от банер с бутон за купуване на билет, модален прозорец с форма за генериране на билет и бутон за принтиране на билета

OK
Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научи повече Разбрах!
Вашият абонамент е изтекъл и скоро няма да имате достъп до курсовете. Може да подновите абонамента си ТУК

Сигурен ли си че искаш да напуснеш страницата

OK
Цена
Не знам как се работи със системата
OK
Период 1/2
Цена 1/2
Продължи плащането
Отказ
Нова Оферта
Play
Продължи плащането
Отказ

След секунда ще видиш прозорец, който те пита дали искаш да получаваш ИЗВЕСТИЯ. Натисни: Разрешаване или allow. Така сайтът ще те уведомява за всички новости, които се случват със системата, докато я използваш. Благодарим ти!

Уведомление

Разбрах
Играй сега!

Вашите съобщения