Кандидатствайте за Иновативно училище по проекта на МОH, с Programiram.com

Съдействаме с попълването на Формуляра за кандидатстване.
Вижте повече за предлаганата иновация на тази страница.
Вижте Образец на Попълнен Формуляр ТУК

Как работи системата

1. Интерактивната обучителна среда включва помощ и упътване как се работи с нея.

Видео клипчета показват по интуитивен начин как се работи със системата. Децата работят с интуитивни цветни и забавни блокчета за визуално програмиране. Системата също така предлага “подсказки”, за който се затруднява. Много подходящо за работа в клас, и за домашна работа!

2. Готови разработени упражнения и уроци по Основи на програмирането

Системата включва готови разработени обучения, под формата на образователни игри. Обученията са интерактивни и увлекателни. Децата по интуитивен и занимателен начин повишават своите способности за логично мислене и съсредоточаване.

3.Конзолните курсове са подходящи за ученици от 7-ти клас

Учениците от 7-ти клас ще работят в интерактивна програмна среда. Конзолните обучения разполагат със “скоростен лост” - който е интелигентно решение. Системата помага на учениците, като усеща техните пропуски, и им предлага допълнителни упражнения, за да запълнят пропуските в знанията си. Напасва се за всяко дете, индивидуално.

4.Надграждане на знанията в горен клас - Уеб програмиране, или Програмиране за напреднали

Обучителната среда на Programiram.com е изключително подходяща и за учеините от гимназиален етап! Разполага с конзолни приложения за усвояване на различни програмни езици. Разполага с възможност за работа по проекти, приложения и апликации. Нашата мисия е да подготвим децата в нашето общество за перспективна и удовлетворителна реализация на трудовия пазар. Какъв по-добър начин, от своевременно и адекватно обучение по IT технологии?!

5.Мотивационни инструменти в системата

Децата от всяка възраст са мотивирани и поощряване за успех. Печелят електронни значки /баджове/, които са отразител на техния успех. Могат да ги споделят в социалните мрежи, като така печелят уважението на своите приятели, връстници и роднини. Натрупването на значки, системният скоростен лост, и спечелването на рекорди, са мощни мотивационни инструменти за съвременното дигитално поколение!

6.Учениците печелят Сертификат

При завършване на обучителен етап, учениците спечелват Сертификат от Programiram.com. Сертификатите са престижни, защото гарантират, че ученикът е усвоил конкретни области от Основите на програмирането, или от Уеб програмирането. Могат да бъдат споделяни в социалните мрежи, или поставяни на Стената в Училище. Те са повод за гордост за всеки ученик и родител!

IT Математика 1-4 клас

Образователните игри са подходящи за ученици от 1-4 клас. Те са забавни, интерактивни и позволяват на децата да развиват своето логическо и креативно мислене. Те следват съдържанието на учебния материал по математика, като съчетават познанията по математика със запознаване с основите на визуалното програмиране.
Кликнете тук, за да видите примерено попълнен формуляр за иновативно училище.
Title
.Title
Title

Интерактивен графичен дизайн 2-6 клас

Обучението е подходящо за ученици от 2-6 клас. То е забавно, интерактивно и позволява на децата да развиват своят усет към естетическото, като в същото време изучават дигиталния свят. Новият учебен предмет повишава тяхната мотивация и заинтересованост към учебния процес.
Кликнете тук, за да видите примерено попълнен формуляр за иновативно училище.
Title
.Title

Кликнете тук, за да видите примерено попълнен формуляр за иновативно училище.

Кликнете тук, за да видите цените на нашия софтуер. Ние сме лицензирани към МОН.

Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научи повече Разбрах!
Вашият абонамент е изтекъл и скоро няма да имате достъп до курсовете. Може да подновите абонамента си ТУК

Сигурен ли си че искаш да напуснеш страницата

OK
Цена
Не знам как се работи със системата
OK
Период 1/2
Цена 1/2
Продължи плащането
Отказ
Нова Оферта
Play
Продължи плащането
Отказ

След секунда ще видиш прозорец, който те пита дали искаш да получаваш ИЗВЕСТИЯ. Натисни: Разрешаване или allow. Така сайтът ще те уведомява за всички новости, които се случват със системата, докато я използваш. Благодарим ти!

Уведомление

Разбрах
Играй сега!

Вашите съобщения